Vynas Tommasi Amarone della Valpolicella Classico D.O.C.G. 0,75 l

  • Vynas Tommasi Amarone della Valpolicella Classico D.O.C.G. 0,75 l

    Raudonasis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda 15 %

    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (l)
    0,75
    Spalva
    Raudonasis
    Savybės
    Sausas
    Pakuotėje
    6 vnt
  • Raudonasis vynas, pagamintas Veneto vietovėje, Italijoje. Vynuogės 50 % Corvina Veronese, 30 % Rondinella, 15 % Corvinone, 5 % Oseleta. Amarone vyno gamybos procesas: rankomis nuskintos itin gerai prinokusios vynuogės net 4 mėnesius džiovinamos vėsioje, gerai vedinamoje patalpoje. Išdžiovintos vynuogės, išspaudžiamos vasario mėnesį. Po 20 dienų trunkančios maceracijos (sulčių laikymo kartu su odelėmis) vyksta fermentacija. Vėliau vynas 24 mėn. brandinamas didelėse ąžuolo statinėse. Tinka patiekti prie žvėrienos, kepsninėje ruošto maisto, įvairių sūrių.

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne