Romas Angostura 7 YO Dark 0,7 l
Romas Angostura 7 YO Dark 0,7 l
2399 €Pristatome per 1-3 d.d.
Cukranendrių gėrimas 40 %
Kilmės šalisTrinidadas ir TobagasDėžutėNe-
Romas maišomas iš nuo 7 iki 10 metų amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas, brandinamų romų. Po brandinimo šie romai du kartus filtruojami anglies filtrais, kad būtų pašalintos nereikalingos priemaišos. Pagrindinė Angostura romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas. Angostura romai savitą skonį įgauna maišant skirtingo brandinimo laiko romus.