• Likeris Malibu 0,5 l

    Romo ir kokoso sirupo likeris 21 %

    Kilmės šalis
    Didžioji Britanija
    Talpa (l)
    0,5
  • Likeriui „Malibu“ gaminti naudojamas Karibuose pagamintas baltasis romas. Jis brandinamas ąžuolinėse statinėse vidutiniškai dvejus metus ir maišomas su natūraliu kokosų ekstraktu bei cukrumi – taip gaunamas kokosų skonio likeris, kurio pagrindą sudaro romas. Likeris „Malibu“ – iš romo pagamintas kokosų skonio likeris. Jis gaminamas Barbadoso saloje 1893 metais įkurtoje romo darykloje „West Indues Rum Distillery“. Likeris „Malibu” gaminamas iš Karibuose pagaminto romo pagal šiuolaikišką technologiją. Pirmuoju gamybos etapu iš cukranendrių gaunama melasa. Ji maišomas su vandeniu bei mielėmis ir fermentuojama, kol virsta alkoholiu. Fermentuota melasa tris kartus distiliuojama specialios konstrukcijos kolonos formos distiliatoriuose. Gautas baltasis romas maišomas su natūraliu kokosų ekstraktu ir cukrumi – taip gaunamas kokosų skonio likeris, kurio pagrindą sudaro romas.

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne